Catering

gasten per jaar

broodjes per jaar

kopjes koffie en thee per jaar

De culinaire invulling speelt een grote rol bij de verzorging van een evenement. Niet alleen de kwaliteit, maar ook de samenstelling en de presentatie van het culinaire deel moeten passen bij de uitstraling van uw bijeenkomst.

Als ervaren cateraar op vijf locaties is het voor ons vanzelfsprekend om ook de culinaire invulling tijdens uw evenement te verzorgen. Eten en drinken vormen immers een belangrijke rol tijdens een bijeenkomst. Afhankelijk van uw wensen, varieert het aanbod van een kopje koffie met een koekje tot een grandioos buffet. Wenst u biologische, vegetarische of Hallal gerechten, dan is dat uiteraard mogelijk. Ook met dieetvoorkeuren houden wij rekening.

Wij adviseren u graag voor een passende invulling welke wij op maat kunnen samenstellen.

Koffie arrangementen

Voor de ontvangst en pauze van uw evenement kunnen wij diverse koffiearrangementen aanbieden. De gasten hebben hierbij de keuze uit een kopje koffie of thee, en een glas mineraalwater met bijvoorbeeld een selectie zoetigheden en vers fruit.

Luncharrangementen

We verzorgen een ruim aanbod aan rijkelijk belegde broodjes en heerlijke warme lunches. Ons aanbod is erg divers waardoor wij voor elke gelegenheid een passend arrangement kunnen aanbieden.  Of u nu kiest voor oud en vertrouwd of voor een luxere variant, wij serveren altijd producten van de hoogste kwaliteit.

Indien er eventuele dieetvoorkeuren of speciale wensen zijn, kunt u dit uiteraard met ons bespreken zodat wij uw gasten een passend aanbod kunnen serveren.

Borrels & recepties

Heeft u een borrel of een receptie op het programma staan? Of het nu gaat om een proost-moment bij binnenkomst of om een netwerkmoment tijdens uw evenement, bij ons kunt u ook terecht voor de dranken en heerlijke hapjes.

We bieden een divers aanbod aan van zowel tafelgarnituren, als koude en warme borrelhapjes. Van huisgemaakte canapés en luxe warme hapjes tot klassieke bitterballen en kaas met worst. Wij adviseren u graag!

Diner

Bij een diner met uw gezelschap is de menukeuze eveneens volledig aan u. We bespreken uw wensen graag persoonlijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van één of meerdere arrangementen? Neem gerust contact met ons op!

Contact