Catering

gasten per jaar

broodjes per jaar

kopjes koffie en thee per jaar

De culinaire invulling speelt een grote rol, zo niet een hoofdrol bij de verzorging van een evenement. Kwaliteit, samenstelling en presentatie van het culinaire deel moeten passen bij de uitstraling van uw bijeenkomst.

Als ervaren cateraar op acht locaties is het voor ons vanzelfsprekend om de culinaire invulling ook tijdens uw evenement te verzorgen. Eten en drinken vormen immers een belangrijke rol tijdens een bijeenkomst. Afhankelijk van uw wensen, varieert het aanbod van een kopje koffie met een koekje tot een grandioos buffet. Wenst u biologische, vegetarische of Hallal gerechten, dan is dat uiteraard mogelijk. Ook met dieetvoorkeuren houden wij rekening. Wij verzorgen alles op maat.

Koffiearrangementen

Voor de ontvangst en/of pauze van uw evenement zijn diverse koffiearrangementen samengesteld. De arrangementen worden geserveerd in buffetvorm gedurende een periode van één uur.

Luncharrangementen

Wilt u een lunch laten verzorgen, dan heeft u keuze uit een zeer uitgebreid aanbod lunchgerechten. Dieetvoorkeuren of speciale wensen, zoals Hallal of biologische gerechten kunt u met ons bespreken.

Borrels & recepties

Bij de ontvangst, borrel of feestavond hoort een drankje en een (warm of koud) hapje. U kunt gebruik maken van een drankarrangement. Daarnaast heeft u ruime keuze uit tafelgarnituur en (vegetarische) hapjes.

Diner

Bij een diner met uw gezelschap is de menukeuze volledig aan u. We bespreken uw wensen graag persoonlijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van één of meerdere arrangementen? Neem gerust contact met ons op!

Contact