Experiences

Proef de sfeer van de Experiences

Wilt u een extra dimensie geven aan van uw bijeenkomst? Maak er een bijzondere belevenis van door uw evenement te combineren met een STC-Experience. Altijd al aan het roer van een schip willen staan, een heftruck willen besturen of door een practicum te lopen waar industriële analyses plaatsvinden? Boek een Experience en proef de sfeer!

Lloydstraat – Rotterdam

Op de Lloydstraat is een rondleiding langs de practicum faciliteiten (zoals de machinekamer) en/of de simulatoren (ze zijn er in alle soorten en maten) mogelijk. STC-Events kan zorg dragen voor een interactieve demonstratie op één van de simulatoren. Bij een demonstratie kunnen de gasten zelf plaats nemen achter het roer, de telegraaf en/of de communicatielijnen met de andere vaarweggebruikers en de verkeersleiding.

Contact

Wilhelminakade – Rotterdam

Op de Wilhelminakade is een rondleiding langs de simulatoren mogelijk. Op de grote nagebouwde scheepsbrug kan een interactieve demonstratie worden gegeven. Bij een demonstratie kunnen de gasten zelf plaats nemen achter het roer, de telegraaf en/of de communicatielijnen met de andere vaarweggebruikers en de verkeersleiding.

Contact

Kerkhoekstraat – Brielle

In Brielle staat de Oefenfabriek. De Oefenfabriek is een werkende fabriek in ‘zakformaat’. Een kleine uitvoering van een echte chemische fabriek met de meest voorkomende apparatuur uit de procesindustrie, zoals een reactor, stoomketel, destillatiekolom, warmtewisselaars, pompen en een tankopslag. Ook staat op deze locatie de Emergency Response simulator: een veilige, gestandaardiseerde omgeving waar noodsituaties getraind kunnen worden. STC-Events kan een rondleiding langs de practicum faciliteiten verzorgen.

Contact