Over ons

Evenementen op hoog niveau

STC-Events is het organisatie- en evenementenbureau van de STC-Group. Direct gelegen aan de Maas, op de Lloydpier in Rotterdam, met eigen unieke zalen die uitzicht bieden op de waterweg. STC-Events is gespecialiseerd in het organiseren van nationale en internationale conferenties, seminars, jaarvergaderingen, productpresentaties, feestelijke bijeenkomsten en grote dinervoorstellingen. STC-Events ondersteunt bij de totale organisatie van zowel klein- als grootschalige evenementen, als bij de vastlegging van uw evenementenlocatie. Van idee tot realisatie, van catering tot AV-ondersteuning.

Per jaar ontvangt STC-Events circa 75.000 gasten, beleggen we jaarlijks zo’n 325.000 broodjes en schenken we meer dan 500.000 kopjes koffie en thee in. Maar liefst 40 Events-medewerkers treden dagelijks op als gastheer of –vrouw voor externe of interne gasten.

Naast het huren van een zaal, kunt u aan STC-Events ook de catering, techniek of zelfs de gehele organisatie van uw bijeenkomst uit handen geven. Van grote lijnen tot kleine details. U kunt bij ons terecht voor groepen van 2 tot 700 personen.

Om een indruk te krijgen van de zaal en de diverse mogelijkheden in ons gebouw, nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging van de locatie. Neem gerust contact ons op voor een rondleiding!

Wanneer wij u mogen begroeten in één van onze zalen, dan zijn hierop onze algemene voorwaarden van toepassing. Lees ze gerust even door, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten.

Zalen Contact

 

gasten per jaar

broodjes per jaar

kopjes koffie en thee per jaar