Ruyszaal

Ruyszaal

In de Ruyszaal kunt u sfeervol vergaderen met een gezelschap tot 20 personen. Deze vergaderzaal beschikt over een ruime ovale tafel en comfortabele leren fauteuils. De zaal bevindt zich op de 14e etage, wat garant staat voor een prachtig uitzicht over de Maas, Erasmusbrug, Hotel New York en de Euromast.

Hulp nodig? Neem contact op Geef feedback

Delen

Meer informatie

  • Vergaderzaal tot 20 personen
  • Ruime ovale vergadertafel
  • Comfortabele leren fauteuils
  • Smartboard
  • 14e etage (bereikbaar via lift)
  • Uniek uitzicht over de skyline van Rotterdam

Parkeren en routebeschrijving

Parkeren kan in de Q-Park Schiecentrale parkeergarage. Deze bevindt zich op loopafstand. STC-Events kan uitrijkaarten met korting voor uw evenement reserveren.

In het Lloydkwartier is het betaald parkeren van maandag t/m zaterdag van 09.00-18.00 uur. Let op: in Rotterdam kan voor een parkeerplaats niet met muntgeld betaald worden. Betalen kan uitsluitend met de ANWB Mobiliteitspas, creditcard (Mastercard/Visa) of mobiele telefoon (0900-1464).

Routebeschrijving (pdf)

Techniek

Alle audiovisuele hulpmiddelen voor een vergadering zijn in de Ruyszaal inzetbaar. Van flipover tot smartboard. Draadloze internetfaciliteiten zijn op de gehele locatie aanwezig.

Overzicht van mogelijkheden voor audiovisuele hulpmiddelen in de Ruyszaal:

  • Geïntegreerd smartboard
  • Laptop inclusief laserpointer/afstandsbediening
  • Flipover inclusief papier en stiften

Eventuele andere wensen zijn uiteraard bespreekbaar. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

Catering

De culinaire invulling speelt een grote rol, zo niet een hoofdrol bij de verzorging van een evenement. Kwaliteit, samenstelling en presentatie van het culinaire deel moeten passen bij de uitstraling van uw bijeenkomst. 

Catering informatie

Experience

Wilt u een extra dimensie geven aan uw bijeenkomst? Maak er een bijzondere belevenis van door uw evenement te combineren met een STC-Experience. Op de Lloydstraat is een rondleiding langs de practicum faciliteiten (zoals de machinekamer) en/of simulatoren (ze zijn er in alle soorten en maten!) mogelijk. STC-Events kan zorg dragen voor een interactieve demonstratie waarbij de gasten zelf plaats kunnen nemen achter het roer, de telegraaf of de communicatielijnen met andere vaarweggebruikers en de verkeersleiding.

Experiences informatie

Boek nu